cropped-Tyinkrysset_juni2021-2.jpg
cropped-Tyinkrysset_juni2021-2.jpg

Servering

Del:
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

I vår uformelle kafè og restaurant har vi variert og hjemmelaget mat på menyen. Råvarene vi benytter består hovedsakelig av lokalmat fra dyktige produsenter, både i Vang kommune og rundt om i Valdres og Sogn.

Rettene varierer etter sesong, og er basert på lokale oppskrifter og tradisjoner. Vi kan nevne alt fra fersk fjellørret, til vår egen fjellburger, kjøtt av reinsdyr, kalv, fjellokse, lam, utegris og elg i mange varianter gjennom året, akkompagnert av sesongens gode grønnsaker og bær fra våre naboer i vest.
Prøv også våre hjemmebakte pizzaer, eller noen av de lettere og mer klassiske lunsjrettene.

Søndagsmiddag på Filefjell

Ny søndagsmiddag hver helg etter hvilke råvarer vi har på huset, dagens dessert, hjemmebakte kaker, nysmurte sandwicher, og nystekte vafler og wienerbrød kan vi også friste med!
Følg med på vår Facebookside for å se hva vi serverer neste søndag!

Selskap og fest

På Tyinkrysset Fjellstue huser vi gjerne selskaper! Om det er dåp, konfirmasjon, bryllup, åremålslag, etterpålag, bursdag, møter eller uformelle anledninger er dere hjertelig velkomne.
Vi holder åpent hele året, for både private og bedrifter som ønsker å besøke fjellstua vår.

Velkommen til Tyin

En kaffekopp og kake? En liten prat? En pause på skituren? Sulten? Et kjent fjes? Selskap? Julebord? Møte? Overnatte? En rast underveis? Vente på bussen?

Velkommen til oss for en prat og trivelig servering her på Tyinkrysset Fjellstue!

Servering av kaker og rask lokalmat for de underveis
Servering av kaker og mat for folk i farta!
Dekket til julebord
Dekket til julebord